PL - Bezidejni Čelsi, Rodžersove "lisice" lideri PL!

Autor: Stefan Matić
utorak 19.01.2021.
23:06
Izvor: Sportske.net

Domaćin došao do pobede sa pola gasa.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Neubedljiva partija "plavaca", možda i zadnji meč Lamparda na klupi svog voljenog tima. Rodžers sa novom pobedom došao do mesta lidera na tabeli (2:0). 

"Lisice" su se od samog početka rastrčale. 

Šest minuta je trebalo Lesteru da dođe do prednosti. Kombinacija kraj kornera, Barns promašuje celu loptu koja stiže do Ndidija koji preciznim udarcem vara Mendija.

Devet minuta kasnije nova opasnost, raspoloženi Medison šutira, ali lopta završava na samom okviru gola. Na drugoj strani Hadson-Odoi je imao prodor i šut, bez promene rezultata. Vardi je mogao da dođe do novog gola u 35. minutu, Mendi brani šut iskusnog napadača. 

Videli smo VAR intervenciju u 40. minutu, Povson prvo pokazuje na belu tačku da bi kasnije promenio odluku u tek faul na rubu šesnaesterca, Maunt beleži slab pokušaj. Medison je zadao još jedan udarac "plavcima",vezni igrač Lestera pogađa za 2:0 u 41. minutu.

U nastavku imamo tempo koji odgovara Lesteru koji ima i dalje bolje prilike od "plavaca". Lampard je pokušao ubacivanjem Vernera i Ziješa da promeni situaciju na terenu, ali bez učinka. 

Nemac jeste stigao do gola pri kraju meča, ali je isti poništen zbog opravdanog ofsajda.

   

 

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke