PL - "Poker" Spartaka, prate Zenit i CSKA

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
21:41
Izvor: Sportske.net

Ruska Premijer liga startovala je u petak ubedljivim trijumfom Spartaka iz Moskve na gostovanju Rubinu a po notama "Crvenih" danas su u prvom kolu odigrali i favorizovani Zenit i CSKA.

rfpl.org
rfpl.org

Povezane vesti

Ako se po jutru dan poznaje, favoriti za osvajanje titule u ruskoj Premijer ligi vodiće veliku borbu i gaziti sve pred sobom u novom šampionatu.

Spartak iz Moskve u petak je otvorio novu sezonu u PL ubedljivom pobedom na gostovanju Rubinu iz Kazanja a favorizovani Zenit i CSKA u subotu su igrali po notama "Crvenih".

Baš kao i Spartak, Zenit je na gostovanju novajliji Arsenalu spakovao četiri gola a klub iz Sankt Petersburga do pobede su vodili Krišito, Rondon i Hulk. Italijan je sa dva pogotka najavio i okončao goleadu a pridružili su mu se Rondon i Hulk.

Šampion CSKA nije otvorio duel sa gradskim rivalom Torpedom na pravi način pošto su gosti poveli u 5. minutu, ali su stvari došle na svoje mesto već do poluvremena.

Dumbija i Pančenko postigli su po gol do odlaska na odmor a kada je Ajdov u 49. minutu zatresao sopstvenu mrežu postalo je jasno da će favorizovani domaćin upisati očekivanu pobedu.

Brazilac Vitinjo postigao je četvrti pogodak za CSKA koji je na kraju slavio sa 4:1 (2:1) a naš Zoran Tošić na terenu je proveo 84 minuta.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke