PL - "Redsi" slavili, Žota presudio "svojima", košmarna povreda Patrisija!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.03.2021.
23:06
Izvor: Sportske.net

Klopov tim slavio na "Molinju".

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Deveta pobeda zaredom "redsa" u ligaškim duelima sa Vulvsima. Ovog puta presudio im je Žota u nadoknadi prvog dela igre (1:0). 

Vulvsi su možda i na samom početku meča oštećeni. Nedostatak komunikacije između Filipsa i Alisona je mogao da donese penal Vulvsima. Golman Liverpula obara Semeda, sudija ne pokazuje na belu tačku. 

Portugalski bek je nastavio da muči odbranu "redsa", u petom minutu beleži i dobar šut koji Alison brani. 

Preuzeo je Liverpul inicijativu, Mane je imao dobru priliku u 38. minutu. Bez promene rezultata. U 45. minutu i Neveš je pokušao, šut veznjaka "vukova" ide pored stative. A onda gol. 

U nadoknadi prvog dela igre vidimo odličnu saradnju trija Mane-Salah-Žota. Upravo je Portugalac iskoristio asistenciju Senegalca i to je 1:0 za "redse" pred kraj prvog dela igre. 

U nastavku ne toliko dinamična igra kao u prvom delu igre. Koadi je već na startu imao probao glavom da pogodi, šut defanzivca odlazi pored gola. Pokušao je ubrzo i Salah, šut Egipćanina odlazi preko prečke. 

Videli smo i po šansu Manea i rezerviste Silva, ali za sada bez pogotka u drugom poluvremenu. Salah i Žota su mogli da osiguraju pobedu, Patrisio beleži odlične pobede. 

Salah dolazi do pogotka, ali je šut prvog strelca lige poništen zbog ofsajda.

Meč je ubrzo zaustavljen, golman Vulvsa Rui Patrisio je doživeo ozbiljniju povredu glave u sudaru sa svojim saigračem Koadijem. Portugalac je posle desetak minuta lekarske pomoći napustio teren na nosilima. 

Bilo je napeto pred golom Alisona pred kraj meča, sjajan prodor Adame Traorera ipak nije nagrađen. Liverpul upisuje tri boda.

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke