PL - Učitelj pobedio šegrta, Siti siguran protiv "tobdžija"!

Autor: Stefan Matić
subota 17.10.2020.
20:23
Izvor: Sportske.net

Na "Etihadu" pobeda domaćina.

EPA-EFE/Alex Livesey
EPA-EFE/Alex Livesey

Povezane vesti

Utakmica trajala samo jedno poluvreme, drugi deo igre odrađivanje posla od strane Sitija i iznenađujuća nezainteresovanost Arsenala.

Mančester Siti - Arsenal 1:0

"Građani" su odmah nametnuli jak tempo, Marez i povratnik Aguero su pokušali, ali su udarci završili pored gola Lena.

Nismo dugo čekali do vođstva domaćih, Aguero upošljava Fodena koji šutira - Leno brani, ali Sterling u odličnoj poziciji i kupi odbitak za vođstvo od 1:0 u 22. minutu.

Saka je bio najagilniji kod "tobdžija", Ederson je morao da interviše posle šuta mladog Engleza u 26. minutu. Imala je "sedmica" Arsenala još jednu priliku u 40. minutu, ali Ederson sjajno reaguje.

Imali smo dve kontroverzne situacije, jedna jeste ofsajd koji je suđen Obamejangu u velikoj prilici za Gabonca. A onda u nadoknadi prvog dela igre nespretna igra Vokera u duelu sa Gabrijelom, ali glavni sudija meča posle VAR konsultacije ništa ne dosuđuje.

U drugom delu igre, dosta mirniji tempo što je više odgovaralo Sitiju. Do osamdesetog minuta smo videli tek po jedan šut sa obe strane u okvir gola u drugom delu igre.

Gvardiola i Siti beleže još jednu pobedu, Katalonac ima 2:1 u utakmicama protiv svog nekadašnjeg asistenta.


     
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Saturday, 17.10.2020
21:15

Pasivan je previše Arsenal, izgledali su kao da su zadovoljni sa rezultatom. xD

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 17.10.2020
20:33

Mlaka igra i zasluzen poraz.Ne mogu da verujem da se uopste nisu trudili ni napadali,pogotovo drugo poluvreme.Kao da su vodili oni 1:0 a ne Siti...

avatar
jack wilshere
Saturday, 17.10.2020
20:31

Nekako ocekivan poraz, ali ne mogu se oteti utisku da se moglo iz ovoga nesto izvuci, samo da se krenulo malo naprijed.. Igraju bez KDB, roviti Aguero, kad ih napasti ako ne sad.. Ali dobro, ovo je svakako bilo ukalkulisan poraz unaprijed, treba dobivati lakse meceve.