Ples Omara Marmuša u Frankfurtu, Bajern je u krizi!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.10.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija Egipćanina zaustavila Bavarce.

AP Photo/Michael Probst
AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Fudbaleri Ajntrahta remizirali su u Frankfurtu sa ekipom Bajerna iz Minhena rezultatatom 3:3 u meču šestog kola Bundeslige Nemačke.

Ajntraht je nakon uzbudljive završnice u derbiju kola uspeo da produži niz Bajerna na tri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, te tako jasno ukaže na slabosti tima Vensana Kompanija sa kojima se suočava u poslednje vreme.

Posebno se istakao Egipćanin Omar Marmuš koji je sa dva gola i asistencijom direktno uticao na rezultat meča.

Bajern je zapretio već u uvodnim minutima kada je Olise iz izgledne prilike gađao pored gola Santosa, ali ono što je propustio on nije Kim.

Reprezentativac Južne Koreje najbolje se snašao posle gužve u kaznenom prostoru i nakon dodavanja Milera spretno zatresao mrežu rivala u 15. minutu.

Usledio je totalni preokret domaćina.

Igrao se 22. minut kada je Egipćanin Omar Marmuš iskoristio prostor ispred sebe i na najbolji mogući način krunisao lepo dodavanje Knaufa, da bi u 35. sevnula nova kontra u kojoj je Marmuš bio u ulozi asistenta Igu Ekitikeu.

Radost domaćih navijača trajala je svega tri minuta, koliko je bilo potrebno Upamekanu da posle brzo izvedenog kornera najbolje reaguje u kaznenom prostoru Ajntrahta i poravna rezultat.

Do novog preokreta, ovoga puta na drugoj strani, došlo je već početkom drugog poluvremena.

Mihael Olise se posle akcije sa Kejnom lepo oslobodio svog čuvara i pogodio dalji ugao golmana Santosa u 53. minutu susreta.

Već u prvom ozbiljnijem napadu, udarac Kimiha je čuvar mreže Ajntrahta uspeo da odbrani, da bi nešto kasnije neuspešan bio i pokušaj Komana.

Činilo se da do kraja utakmice neće biti promene rezultata, ali tako nije mislio večeras posebno inspirisani Omar Marmuš koji je u četvrtom minutu nadoknade vremena pobegao čuvarima i postavio konačnih 3:3.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke