Pobeda Brazila u senci Nejmarove povrede, neki novi "Azuri" dobili Amere!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 20.11.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Timovi večeras nisu bili raspoloženi, samo po jedan gol na dve utakmice.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Prijateljske utakmice i reprezentativna pauza ponovo opravdale zašto se timovi žale i strahuju za svoje igrače. Brazil je pobedio Kamerun rezultatom 1:0 (1:0), dok je Italija uspela da pobedi reprezenetaciju SAD-a sa 1:0 (0:0).

Kad je meč između Brazila i Kameruna u pitanju, već u 8. minutu smo videli detalj koji je verovatno obeležio ovaj meč. Povreda najboljeg igrača brazilskog tima. Nejmar je napustio teren, a u PSŽ-u su već počeli da se hvataju za glavu, ispostavilo se da će imati još razloga da tuguju večeras.

Povređenog Nejmara je zamenio Ričarlison, fantastični igrač Evertona koji je nedavno debitovao za brazilski nacionalni tim. Upravo je Ričarlison bio igrač odluke u ovom duelu. On je u 45. minutu postigao gol na asistenciju Vilijana, ovaj gol možete pogledati OVDE.

Brazilci i u drugom poluvremenu nastavili da dominiraju, ali nisu imali sreće da postignu još neki gol na ovom meču.

Manćini je izveo vrlo mladu reprezentaciju, želeo je da pruži šansu mladim zvezdama, a na kraju su uspeli da slave protiv reprezentacije Amerike, koja je takođe izvela vrlo mlad tim. Kristijan Pulišić je postao najmlađi kapiten u istoriji američke reprezentacije. Igrač Borusije ima samo dvadeset godina, a radi se o izuzetnom fudbaleru.
Takođe, i u taboru Italije smo videli neke nesvakidašnje situacije. Naime, u 62. minutu je ušao mladi Mojse Kin, prvi igrač koji je upisao nastup za "Azure", a da je 2000. godište. Napadač Juventusa će definitivno pamtiti ovaj trenutak.

Na kraju, Italijani su zaista bili bolji u ovom duelu, ali su uspeli da postignu gol tek u 94. minutu, preko Politana koji je ušao samo sedam minuta pre toga.
Pobednički gol Italije možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke