Pobeda za kraj nesrećnog februara - Bajern slavio u derbiju, Kejn je heroj!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.02.2024.
20:23
Izvor: Sportske.net

Umalo da vidimo još jedan neuspeh...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je konačno pobedio. 

Ekipa Tomasa Tuhela ne gubi dalje korak za Leverkuzenom koji sada ima 8 bodova više, Bajern je danas uspeo da pobedi Lajpcig sa 2:1 (0:0). 

Lajpcig gotovo i da nije pretio u prvom poluvremenu, lopta ne samo da je bila u posedu Bajerna, već je i ekipa Tomasa Tuhela mogla i do gola, ali su Kejn i Sane promašili svoje šanse. 

Igrao se 56. minut kada je Bajern stigao do prednosti, Jamal Musiala je povukao loptu, uposlio je Harija Kejna koji je rutinski obavio svoj posao, poslao je loptu u mrežu za 1:0

Lajpcig je zaigrao malo bolje i uspeo je da izjednači već posle 14 minuta. 

Benjamin Šeško je bio taj koji je šutirao, Leon Gorecka je dokačio loptu, dovoljno da ona promeni pravac i da završi iza leđa golmana Nojera za 1:1.

Pokušavao je Bajern svim snagama da stigne do pobede, ali nije bilo dobre završnice. Hari Kejn je bio u dobroj situaciji kada je ostao sam, ali kao da se iznenadio i glavom je prebacio loptu preko gola. 

I konačno Bajern stiže do zaslužene pobede. Igrao se prvi minut nadoknade, Hari Kejn uspeva da postigne svoj drugi gol na utakmici. Čupo Moting je odlično prošao po levoj strani, ubacio loptu u sredinu, a Kejn je bio taj koji je poslao loptu u mrežu. Moting je bio na ivici ofsajda, na sreću domaćina, nije ga bilo. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke