Počela era Ten Haga: ''Gladni smo trofeja"

Autor: Sportske Net
nedelja 26.02.2023.
20:38
Izvor: Sportske.net

Prvi trofej u sezoni.

@ManUtd/Twitter
@ManUtd/Twitter

Povezane vesti

Mančester junajted je danas posle šest godina osvojio trofej. ,,Đavoli" su pobedili Njukasl i stigli do trona Liga kupa. Ovo je prvi trofej koji je osvojio Erik ten Hag na klupi Mančester junajteda, a ove sezone ima priliku za još tri, u Premijer ligi, Ligi Evrope,ali i FA kupu. 

Navijači ,,crvenih đavola" egzaltirani su zbog ovogvečerašnjeg uspeha i holandski stučnjak ih podseća na legendu Junajteda, velikog Ser Aleksa Fergusona. Svakako da je uspeh tek pred Ten Hagom i mogao bi ovaj prvi trofej biti uvertira u povratak Mančester junajteda na staze stare slave i početak jedne nove ere, kako je i sam klub napisao posle večerašnejg uspeha.  

,,Ne samo večeras, ali tako je bilo i danas, imali smo pravi duh. Dali smo sve od sebe da ih pobedimo. Danas smo osvojili prvi trofej i to nam uliva sigurnost, ali još uvek smo na početku da vratimo Mančester na put stare slave", rekao je Ten Hag posle ove pobede, pa dodao:

,,Samo želim da pobeđujem. Ulagali smo mnogo, i u igrače i u osoblje. Oni su jedno, zajedno sa fanovima. Željni smo i gladni tofeja", završio je Holanđanin. 

Junajted naredni meč igra protiv Vest Hema 1. marta u FA kupu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke