Počeli Englezi - Martineli ispalio prvo "đule" i doneo radost "tobdžijama", Saka nokautirao Palas i Milivojevića!

Autor: Lazar Nikolić
petak 05.08.2022.
22:51
Izvor: Sportske.net

Zinčenko asistent.

EPA-EFE/Daniel Hambury
EPA-EFE/Daniel Hambury

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala savladali su Kristal Palas u gostima sa 2:0 na otvaranju engleske Premijer lige.

Krenule su "tobdžije silovito na "Selhurst parku" i imali prvu veliku priliku već u četvrtom minutu, šutirao je Martineli malo pored gola Guaite.

Inicijativa se isplatila Artetinoj ekipi u 20. minutu, Saka je dobro izveo korner, pogodio na drugoj strani novajliju Zinčenka, a ovaj glavom prebacio loptu do Gabrijela Martinelija, koji postiže prvi gol u novoj sezoni Premijer lige i donosi prednost Arsenalu.

Videli smo spornu situaciju u 35. minutu, igrao je rukom Arsenalov štoper u svojih 16 metara, ali je sudija Entoni Tejlor odlučio da ne pokaže na "belu tačku".

Mogao je Kristal Palas do izjednačenja u 42. minutu, imao je priliku Eduard, ali je njegov udarac glavom odbranio sjajni Remzdejl.

Najbolju priiliku na meču domaći su imali u 52. minutu, Eze je ostao sam na levoj strani, dobro šutirao, a Remzdejl još bolje odbranio.

Petnaest minuta pre kraja meča ušao je u igru naš Luka Milivojević umesto Dukurea, ali nije uspeo da pokrene svoju ekipu.

Arsenal je rešio pitanje pobednika u 85. minutu, sjajno je po levoj strani probio Bukajo Saka, šutirao, lopta je na putu ka golu zakačila štopera domaćih Guehija i završila u mreži za veliku radost i tri boda "tobdžija".



Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke