Počelo je - Ronaldo napušta Junajted u januaru i ide besplatno u redove rivala

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 24.10.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Čini se da je njegov odlazak iz Junajteda gotova priča.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo verovatno će napustiti klub u januarskom prelaznom roku, najavljuju britanski mediji.

Poslednje nesuglasice sa menadžerom Erikom ten Hagom koje su prouzrokovale njegovu suspenziju iz prvog tima trebalo bi da znače i najavu rastanka Kristijana Ronalda i Mančester junajteda nakon Mundijala u Kataru.

Biće to raskid ugovora sa obe strane, te će Ronaldo biti slobodan u izboru nove sredine, a kao takva, u prvi plan danas ponovo iskače London, odnosno Čelsi. "Plavcima" golovi nedostaju, fali im "paker", a malo je boljih od Ronalda u svetu fudbala. Druga je stvar što on ne doprinosi u ostalim fazama igre... Upravo zbog toga i vlada skepticizam kod Grema Potera čiji je stav još uvek nedefinisan povodom dolaska Kristijana, dok vlasnik kluba Tod Bouli definitivno želi da vidi Portugalca na "Stamford Bridžu".

Naime, on je u odličnim odnosima sa njegovim agentom Žoržom Mendešom i veliki je poštovalac lika i dela Kristijana Ronalda kojeg je, navodno, želeo i letos, ali do dogovora nije došlo. Tada je Ronaldo intenzivno tražio klub koji nastupa u Ligi šampiona, međutim, nije pronašao novu sredinu.

Ronaldo je odradio meč suspenzije od strane Junajteda za vikend, pa bi trebalo očekivati da će biti starter u duelu Lige Evrope protiv Šerifa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke