Počinje pobuna navijača? ''Sahrana'' Liverpula na Enfildu, ovo je sledeći potez!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.04.2021.
18:06
Izvor: Sportske.net

Nije sve u milijardama evra.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Iako će njihov klub biti akter novoformirane evropske Superlige, deo navijača Liverpula je sa ogorčenjem dočekao tu informaciju, solidarišući se sa milionima navijača drugih klubova širom Evrope koji su zgroženi idejom najmoćnijih da postanu još moćniji i zatvoreni za ostatak fudbalske Evrope.

Ispred Enfila danas su protestovali, ističući nekoliko transparenata na kojima su najupečatljivije poruke: ''Navijači Liverpula protiv evropske Superlige'', ''Sram vas bilo'', kao i još drastičnija kojom su poručili da je danas ''sahranjen'' Liverpul koji su voleli, ''R.I.P. LFC 1892-2021''.

Tu se, prema najavama, neće zaustaviti. Njihov naredni korak je uklanjanje svih zastava i poruka podrške klubu koje u poslednjih godinu dana tokom pandemije prekrivaju navijački Kop na Enfildu.

Negoduju i grupe navijača Mančester junajteda ispred Old Traforda, ni Totenhemovi navijači nisu oduševljeni, ali ostaje da se vidi da li će taj njihov protest narednih dana postati masovniji, konkretniji, ili će se sve završiti samo na ovoj današnjoj reakciji.

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke