Podli plan Zahavija - ovo je istina o Levandovskom!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 11.04.2022.
17:02
Izvor: Sportske.net

(Još) ništa od Barselone.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Već nedeljama unazad se spekuliše o velikim šansama da od leta Robert Levandovski više ne bude prvotimac minhenskog Bajerna, a nakon pisanja medija iz Poljske da se golgeter dogovorio sa Barselonom, stigli su i demanti.

Danas smo preneli informaciju da je Levandovski odbio novi ugovor u Bajernu i da se na kraju sezone seli u Barselonu.

Ipak, najbliže okruženje najboljeg fudbalera za 2020. godinu demantovalo je ove vesti naglasivši da popularni Leva niti pregovara sa Barselonom, niti je katalonski klub kontaktirao Bajern.

Isti izvor navodi da je današnja "ekskluziva" zapravo igra Levinog agenta Pinija Zahavija, koji na ovaj način žele da dobije što bolju cenu za klijenta.

Bajern i Levandovski još nemaju dogovor o produžetku ugovora, trenutni ističe na kraju juna naredne godine, što znači da će bivši golgeter Borusije Dortmund već od 1. jula moći da pregovara sa novim klubom.

Ujedno, to će biti i poslednja prilika da Bajern izdejstvuje obeštećenje za igrača koji je od leta 2014. godine na "Alijanc areni", a prošle nedelje smo pisali da je upravo on jedan od trojice igrača koji bi mogli da ostanu bez ugovora.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke