Podvig - Zaustavio Mesija, iako je imao dijareju!

Autor: Stefan Matić
subota 06.07.2019.
23:11
Izvor: Sportske.net

Argentina nije uspela da nastupi u još jednom finalu Kopa Amerika.

EPA-EFE/Joedson Alves
EPA-EFE/Joedson Alves

Povezane vesti

Danas je na programu bio meč za treće mesto na južnoameričkom prvenstvu, umesto u finalu kako smo navikli prethodnih godina, utakmica Argentina - Čile je odlučivala dobitnika bronze.

Šampion Kopa Amerike je ispao od Perua, dok su "Gaučosi" pretrpeli poraz od 2:0 u susretu sa domaćinom turnira, Brazilom.

Mesi ponovo nije uspeo da pogura svoju reprezentaciju ka osvajanju nekog trofeja, pred sobom je imao raspoloženu odbranu "Karioka". Ali, Markinjoš, jedan od glavnih defanzivaca domaće reprezentacije je imao i možda većih problema od zaustavljanja "desetke" Argentine.

"Mesi je igrao odlično, nije ga bilo lako zaustaviti. Posebno meni jer sam patio zbog stomačnog virusa na sam dan utakmice. Povraćao sam i išao u kupatilo tokom celog dana u hotelu, na kraju sam uspeo nekako da odigram utakmicu i uspeo da sačuvam Mesija. Čim sam izašao sa utakmice potrčao sam u WC, situacija je bila komplikovana", izjavio je Markinjoš.

Markinjos

Fudbaler PSŽ-a je uspeo da odigra meč do 65-og minuta kada je Miranda na sebe preuzeo nezahvalan zadatak i uspeo da privede utakmicu do kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
09:18

Nije se u***o (od) Mesija:-D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.07.2019
08:55

Znaci Messia se i s diarejom moze zaustaviti haha Messijevci izvolite lupajte minuse haha ali je i dalje smijesno