Pogba je lud ako ovo ne prihvati, postaje najplaćeniji ikada?

Autor: Boris Jovanović
petak 07.01.2022.
09:31
Izvor: Sportske.net

Od ovoga ne može bolje, u PL...

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Bolju ponudu neće imati, to je sasvim sigurno.

Povređeni Pogba je na raskrsnici, izgleda da se izjalovio odlazak u Real što je bila želja, ostala su dva zainteresovana kluba, PSŽ i Juventus. Francuz bi se vratio u Italiju, ali klub nema novca da mu ponudi astronomsku platu, pa Pariz ostaje opcija.

Ali, ni njihova ponuda ne može da se meri sa Junajtedovom. Naime, poslednji pokušaj "Đavola" će naterati Francuza da razmisli.

Ako prihvati novi ugovor, Pogba će zarađivati pola miliona funti nedeljno i postati najplaćeniji igrač PL ikada. Bazična plata bi bila oko 400 000, a bonusi ne bi bili baš teško dostižni, vezani su za nastupe, asistencije, golove, priča se da je ova plata za oko trećinu veća od onoga što u najboljem slučaju može da ponudi klub iz njegovog rodnog grada.

Dakle, Pogba bi zarađivao oko 28 miliona evra godišnje sa bonusima i postao treći najplaćeniji igrača sveta, ima pariskog tandema Mesi-Nejmar. Ovo je gotovo duplo u odnosu na ono što sada zarađuje u Junajtedu u koji se vratio pre pet godina iz Juventusa.

Da li bi suočen sa nedostatkom opcija ovo mogao da potpiše tokom proleća videćemo, nije na terenu od oktobra zbog povrede...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke