Pogba umalo da napusti fudbal?!

Autor: Stefan Matić
utorak 25.10.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Teška godina za francuskog fudbalera.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Pol Pogba je tokom letnjeg merkata pojačao Juventus. 

Vezni fudbaler se tako vratio u Torino gde je imao uspešne četiri godine, ali zbog problema sa kolenom nije još uvek upisao prve minute tokom svog drugog mandata sa "bjankonerima". 

A možda ga ne bi videli ponovo na fudbalskom travnjaku da se držao mišljenja o napuštanju fudbala. 

Sve se zbilo u veoma mračnom periodu, znamo da je fudbaler bio kidnapovan 19. marta kada je bio u Francuskoj. Naoružani otmičari su potraživali čak 13 miliona evra za njegovu zaštititu. U sve se umešao i njegov brat, tako da i ne čudi što je Pogba razmišljao o napuštanju fudbala. Ovo je sa italijanskim medijima podelio Bubakar Kamara, Pogbin blizak prijatelj.

"Tokom njegove prve sezone u Italiji živeo sam sa njim tokom većeg dela te godine, onda sam otišao jer mi se rodio sin. Posle toga sam brinuo o njegovoj majci. Dan posle kidnapovanja video sam Pogbu kako sedi na krevetu zadubljenog u mislima u hotelu u Parizu. Plakao je i mučio se da govori, rekao mi je kako su ga oteli maskirani i naoružani ljudi koji su tražili 13 miliona evra od njega. Onda mi je priznao kako je želeo da nestane, nije hteo da igra fudbal više. Plašio se za svoju porodicu. Sada ne veruje nikome", izjavio je Kamara. 

Nadamo se da će Pogba uspeti da prevaziđe ovaj težak period u njegovom životu i ponovo se vrati uživanju na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke