Pogba vs Murinjo, kako je sve počelo: "Šta ti misliš, ko sam ja?

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.06.2022.
20:28
Izvor: Sportske.net

Čekamo reakciju Portugalca...

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Pol Pogba će uskoro i zvanično saopštiti odluku o novom klubu, sva je prilika da će to biti Juventus o čemu pišu i engleski i italijanski mediji.

U međuvremenu, na Amazonu se objavljuje dokumentarni film pod nazivom "Pogmentary", po ugledu na Lebrona Džejmsa i Antoana Grizmana, a posebno je zanimljiv bio peti deo u kojem je Pogba govorio o tome kako je došlo do svađe sa Žozeom Murinjom u Mančester junajtedu.

Pogba je tokom povrede otišao u Majami zajedno sa suprugom Zulaj što je veoma razbesnelo Murinja koji je, u trenutku kada je video njihove slike u javnosti, poslao Minu Rajoli, nedavno preminulom menadžeru koji je vodio računa o Pogbinoj karijeri.

"Sve je počelo kad sam se povredio, otišao sam u Majami da se oporavim. Paparaci su me slikali sa suprugom, a Murinjo je te slike poslao Rajoli. Nije mi se dopalo to, rekao sam Murinju: 'Da li realan? Dolazim da treniram tri puta dnevno ovde povređen. Šta ti misliš, ko sam ja? Nisam kao drugi igrači'", rekao je Pogba u dokumentarcu.

Francuzu je zasmetalo i to što ga je Murinjo nazvao "virusom" u svlačionici, na kraju je Portugalac i otišao iz kluba u decembru 2018. godine, dok Pogba do kraja drugog mandata u Junajtedu nije opravdao visoka očekivanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke