Pogbine reči su prava slika Mančester junajteda

Autor: Sportske Net
subota 16.10.2021.
18:42
Izvor: Sportske.net

Iskren je Francuz.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mačester junajted je danas u porazu protiv Lestera pružio još jedno sramno izdanje. Nije u pitanju poraz kao takav, već igra čitavog tima, čast izuzecima, kojih je vrlo malo, a to su Mejson Grinvud, Nemanja Matić i David de Hea. 

Pol Pogba, koji nije blistao na ovom meču, imao je prilično realnu izjavu posle utakmice, koja bi mogla da bude prava slika Junajteda ove sezone. 

"Zaslužili smo da izgubimo. Da budem iskren, ovako igramo već duže vreme. Nismo pronašli gde je problem. Primamo lake, glupe golove. Moramo biti zreliji, igrati sa više iskustva i arogancije, u dobrom smislu. Moramo se promeniti. Moramo pronaći odgovarajući taktiku i držati se nje", iskren je Francuz. 

Pitanje je šta će se desiti pole ovog poraza, s obzirom na to da Junajted očekuje paklen raspored u nastavku, pre svega u domaćem prvenstvu, gde će se ređati samo derbi za derbijem. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 16.10.2021
18:52

Проблем је у незналици на клупи. Али шкртице неће да га отпусте јер знају да ће сваки крштен тренер радити за доста веће паре. Овако штеде паре краткорочно, али дугорочно губе много више са оваквом ретардираном политиком.