Pogledajte zbog čega se kažnjavaju navijači u Premijer ligi!

Autor: Janko Glavonjić
subota 27.12.2014.
20:42
Izvor: Sportske.net

Ova vest nije šala, Premijer liga je naložila klubovima da pripaze na ponašanje gledalaca na utakmicama, i prve kazne su već stigle, i to na adresu navijača velikih londonskih klubova!

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Čelsi i Arsenal kaznili su svoje navijače koji su stajali na prethodnoj utakmici u Premijer ligi!

Da, dobro ste pročitali. Jasno je propisano da nema stajanja na stolicama ili pored njih u Premijer ligi, ali do sada nismo čuli za slučaj da je neko kažnjen zato što nije poštovao taj bonton.

Danas smo dobili dva slučaja, jedan navijač Arsenala i jedan navijač Čelsija su kažnjeni zato što nisu sedeli u određenom periodu meča.

Arsenalovom navijaču je prišao redar i oduzeo mu je člansku kartu zbog "konstantnog stajanja", dok je Čelsijevom navijaču poslato samo pismo upozorenja da to više neće biti tolerisano, možemo pretpostaviti da bi slične mere bile preduzete kao u slučaju Arsenalovog navijača.

Engleska FA je očito revnosna i želi da svako odstupanje od službenog bontona na utakmica saseče u korenu i omogući nesmetano gledanje fudbalskog meča.

Mišljenja su u ovom slučaju verovatno podeljena, možda je ovo previše i vodi gledanju fudbala kao pozorišne predstave, ali sa druge strane, kada idete bilo gde, treba poštovati pravila tog mesta, ma kakva ona bila, samim dolaskom ste pristali na njih.

Ipak, zamislite da neko ovo pokuša da sprovede u Srbiji...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Komentari

2 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
NIKE
Saturday, 27.12.2014
21:58

Chelsea je gospodski tim, oni prvo daju upozorenje, dok ovi se..ci sa sjevera odmah oduzmu člansku kartu

avatar
Andrej
Sunday, 28.12.2014
12:26

Pa bre Chelski se grcevito bori za svakog navijaca... zamisli da im jos oduzimaju karte...