Pokazao se Jović! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.12.2019.
23:21
Izvor: Sportske.net

Šta su imali navijači Real Madrida da kažu o igri Luke Jovića?

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Luka Jović je danas odigrao dobru utakmicu u Brižu.

Ekipa Real Madrida je slavila sa 1:3, ali Jović nije postigao gol. Ipak, pobrao je simpatije navijača, šteta što nije zatresao mrežu.

Evo nekih tvitova o njemu.
"Prvo poluvreme je bilo dosadno, ali je drugo bilo tečno za Real. Volim što sam video mladiće koji postižu golove. Šteta što Jović nije mogao da pogodi, ali je pokazao dosta što je pokazivao u Frankfurtu, obećavajući minuti za njega." "Nikada neću prestati da imam veru u Jovića. On će biti sjajan za nas, dajte mu vreme." "Joviću je potrebna šansa da igra pored Azara, Krosa, Karvahala i Marsela. Dobiće mnogo više lopti i dobiće više pouzdanja. Teško je za njega da igra u ovakvim uslovima."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 12.12.2019
17:13

A inače Shame znači Šteta? Ok... :D:D:D

avatar
Offside
Thursday, 12.12.2019
00:35

Militao kao pogubljen igra ceo mec...Niti prati loptu niti igraca,uvek u medju-prostoru i uvek problem po toj strani.Isku 7?Pa treba pogledati broj izgubljenih lopti i netacnih pasova pa ponovo oceniti!Vecina pasova unazad bez ikakve potrebe.Rodrigo odlican,Vinisijus se (nadam se) polako vraca.Jovic je imao dobre trenutke i sasvim solidnu utakmicu ali kretnja u kontrama jako slaba i tu se vidi nedostatak minuta.Sve ukupno,taktika je prilicno podbacila,pobeda je iscupana na Modrica i dobre reakcije odbrane (bilo je i gresaka ali manje) ali tim je takticki igrao bezidejno i pokusavao na silu da probije po krilima pa potom uvlacenjima u sredinu umesto da koriste brzinu i duge pasove.