"Poker" Reala u Granadi, "kraljevići" namirisali titulu

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 13.05.2021.
23:51
Izvor: Sportske.net

Važna pobeda akutelnog šampiona.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala ostvarili su važnu pobedu na gostovanju Granadi protiv istoimenog tima 4:1 i tako dva kola pre kraja sezone zadržali ostvarive šanse da se bore za titulu.

Već od starta meča videlo se da Real kidiše po gol rivala, a nakon neiskorišćene šanse Karima Benzeme, vođstvo gostima iz Madrida doneo je hrvatski veteran Luka Modrić u 17. minutu.

Prekaljeni vezista to je učinio nakon sjajnog pasa Migela Gutiereza i iskosa prevario golmana Granade.

Do odlaska na poluvreme Real je udvostučio prednost zahvaljujući golu Rodriga u prvom minutu nadoknade vreme posle odlične solo-akcije talentovanog igrača.

U nastavku meča ovaj rezultat je dugo bio na snazi, ali nadu Granadi doneo je Horhe Molina u 71. minutu pošto je pravovremeno reagovao i iz prve pripucao odbijenu loptu.

Primljeni pogodak kao da je probudio izabranike Zindina Zidana pošto su do kraja meča postigli još dva gola.

Najpre se svega četiri minuta kasnije Alvaro Odriozola odlično snašao u kaznenom prostoru i vratio dva gola prednosti svom timu, a konačnih 4:1 postavio je Benzema nakon očajne intervencije golmana domaćih.

Real je ovom pobedom održao priključak za Atletiko Madridom, koji im na dva kola pre kraja sezone beži isto toliko bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke