Poketino bi opet da igra sa Zvezdom, uživao na ''Marakani''

Autor: Beta Beta
sreda 06.11.2019.
23:56
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Totenhem Mauricio Poketino rekao je da je veoma srećan što je njegova ekipa pobedila na teškom gostovanju protiv Crvene zvezde.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Totenhem je sa 4:0 pobedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Važna utakmica, važna tri boda za nas. Veoma sam srećan što smo pobedili na ovako teškom gostovanju. Zvezda je talentovana ekipa, takmičarska, veoma dobra, znali smo da će biti teško. Ovo je samo mali korak za nas", rekao je Poketino novinarima posle utakmice u Beogradu.

"Uživao sam u utakmici ovde, atmosfera je bila odlična, a navijači fantastični. Održali su veoma dobru sliku o klubu, kao i klub, brinuli su fantastično o nama. Drago mi je što smo imali priliku da igramo ovde. Zašto se u budućnosti ne bismo susreli ponovo?", kazao je Poketino.

Pobedu Totenhema ocenio je veoma važnom i potpuno zasluženom.

"Bili smo dobri. Srećan sam kako je ekipa igrala, mnogo smo pričali o tome da je ovo veoma teško mesto za gostovanje, ovde je Liverpulu bilo veoma teško prošle godine, izgubio je", kazao je Poketino.

Engleski klub sada ima sedam bodova, četiri više od Crvene zvezde i skoro je obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

Totenhem će u narednom kolu 26. novembra dočekati Olimpijakos, dok će Zvezda na svom stadionu igrati protiv Bajern Minhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 07.11.2019
06:52

Ali sa Bajernom mu se ne svidja da igra:):):)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 07.11.2019
01:12

Pa naravno da bi zeleo opet da igra kad lagano pobedjuje...covek se podsmeva

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 07.11.2019
01:12

To su navijači koji su svesni kakva je npr. utakmica OFK 2:6 (2:0) zvezda, aa onda dođu na proslavu titule pa nakon toga pobegnu da ne dočekaju petardu od Ludogoreca. To su navijači kojima ne smeta ništa od onoga što zvezda radi u srpskom fudbalu, a dođu zbog LŠ pa onda opet pobegnu da ne dočekaju novu petardu od Totenhema. Ne bih ih ja hvalio, ako ih već ne kudim.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 07.11.2019
01:10

I mi bismo voleli svaki dan da igramo protiv 5-okrake sa VAR-om i stranim sudijama pa da uživamo, ali to u Srbiji nije moguće.