Poketino grmi: "Sledeći put svi lete napolje!"

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.04.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Argentinac pobesneo.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Samo je u Čelsiju moguće da posle pobede od 6:0 i partije karijere Kola Palmera, menadžer besni na svoje igrače i to potpuno opravdano. 

Noni Madueke i Nikolas Džekson bili su sinoć slika i prilika novog Čelsija, koji grade individualci, nesvesni veličine kluba u koji su došli.

Ceo svet je gledao svađu Maduekea i Džeksona koji su želeli da izvedu penal i ukradu loptu Kolu Palmeru, koji je već postigao het-trik, ali ja nastavio da se bori za "Zlatnu kopačku" Premijer lige. Morao je da interveniše i kapiten Galager, na kraju je Palmer rutinski pogodio za 4:0. 

Maurisio Poketino je besneo na konferenciji za medije i oštro je kritikovao Maduekea i Džeksona.

"Sledeći put će svi da lete napolje. Ne šalim se kada kažem da je poslednji put da su se ovako ponašali. Neprihvatljivo je da posle takve partije gledamo i takvo detinjasto ponašanje. Ako želimo da budemo veliki tim, onda moramo mnogo toga da naučimo i da prihvatimo i da pojedinci više misle na tim. Poslednji put naglašavam da je Kol Palmer naš izvođač penala. Ono je bilo zaista sramota, jer smo poslali ružnu sliku. Želim da se izvinim našima navijačima i svima koji su gledali one scene", rekao je Poketino.

Kol Palmer takođe nije bio zadovoljan ponašanjem svojih saigrača.

"Želeli su da šutiraju penal, ali njihovo ponašanje je neprihvatljivo, jer se zna da sam ja prvi izvođač. Otišli su predaleko, ali smo se kasnije smejali u svlačionici", istakao je Palmer. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke