Poketino je veliki maler, kakav peh je zadesio Totenhem!

Autor: Beta Beta
utorak 22.01.2019.
20:45
Izvor: Beta

Još jedan od ključnih igrača na dugoj poštedi.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Fudbaler Totenhema Dele Ali odsustvovaće sa terena do početka marta zbog povrede prepone, saopštio je danas londonski klub.

Ali se povredio u nedelju tokom utakmice sa Fulamom (2:1) u Premijer ligi.

"Posle skenera i pregleda utvrđena je povreda. Ali će obaviti rehabilitaciju sa našim lekarskim timom, a očekuje se da će se treninzima vratiti početkom marta", navodi se u saopštenju, preneo je Skaj.

Ali će propustiti neke od ključnih utakmica Totenhema, uključujući revanš polufinala Liga kupa sa Čelsijem, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund i gostovanje Čelsiju u Premijer ligi.

Takođe, neizvesno je da li će nastupiti u utakmici protiv Arsenala u Premijer ligi, kao i u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Borusije. Engleski reprezentativac bi mogao da propusti i finale Liga kupa, ako Totenhem prođe Čelsi.

Dodajmo i to da je Hari Kejn povređen još od ranije, te da je Son na Kupu Azije. Maurisio Poketino će imati ogromnih problema u ključnom delu sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 24.01.2019
14:43

Njima se bukvalno osvetilo to sto nikog nisu doveli na leto bas za ovakve situacije. Ne moze se bez klupe biti sampion u Engleskoj ,ko zna da li ce i u top4 biti ,ako pogledamo kakva je konkurencija.

avatar
Rooster
Wednesday, 23.01.2019
00:18

Ok. Da se izgura februar, odustane od kupova i da se kupi makar jedan igrac. Jer u ovakvom stanju Top4 je pod znakom pitanja. Mozda i da se ispadne iz LS, a da se ostane u Top4. Optimisticki, makar je zadnja linija tima u redu. Napad je malo oslabljen, ali ne mora se u februaru ni igrati neki extra lep fudbal, neka se vise orjentisu na odbranu, a malo manje na napad, dok se ne vrate Kejn i Son.

avatar
JC\'90
Tuesday, 22.01.2019
22:33

Steta, Totinhem bas nema srece.

avatar
bagra
Tuesday, 22.01.2019
22:32

E zato postoji letnji prelazni rok, pa dovedes neke igrace za slucaj da ti se neki povrede, da se neko nadje tu.