Poketino poslao poruku gazdama, Al-Kelaifi na potezu!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.05.2022.
11:55
Izvor: Sportske.net

Nema se vremena za čekanje.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaleri PSŽ-a sigurnim koracima završavaju ovosezonski put u Ligi 1 gde su i zvanično novi šampioni Francuske, a manjak neizvesnosti u rezultatskom smislu naterao je trenera Maurisija Poketina da se bavi drugim stvarima.

S obzirom na promenljive igre ove sezone i česte najave o mogućem odlasku, Argentinac je zatražio od vlasnika kluba Nasera Al-Kelaifija hitan sastanak kako bi rešili sve dileme po pitanju nastavka ili prekida saradnje.

Poketinu je ostala još jedna godina ugovora na "Parku prinčeva", a javna je tajna da ga samo čudo može zadržati na klupi "Svetaca" naredne sezone.

Ništa manje neizvesnost ne vlada i u pitanju igrača na koje će računati naredne sezone.

"Di Marija je bio važan za nas prethodnih sezona. Kao i Mbape, uvek je bolje da ih imate u svom timu. Pregovori dve strane su u toku, ali više faktora je u igri", rekao je Poketino o dvojici igrača koja su u ovom trenutku najbliža odlasku iz kluba.

Poketino je govorio i šansi koji je dao mladim igračima u ubedljivoj pobedi protiv Monpeljea 4:0 u subotu uveče, a podvukao je da je cilj PSŽ-a osvajanje Lige šampiona.

PSŽ će u poslednjem kolu dočekati Mec, a pred završnih 90 minuta francuskog šampionata Poketinov tim beži drugoplasiranom Monaku čak 15 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke