Poketino pred šokantnim transferom, ovo je fudbalska bajka!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.05.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Pravi izazov.

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Trener Pariz Sen Žermena Maurisio Poketina mogao bi da načini jedno od većih iznenađenja odlukom da preuzme Atletik Bilbao i tako se vrati u španski fudbal gde je svojevremeno trenirao Espanjol, saznaje L'Ekip.

PSŽ je uprkos mršavom remiju protiv Troe overio novu titulu u Francuskoj, ali se bliži rastanak sa argentinskim stručnjakom nakon ne baš ubedljivih godinu i po dana.

Prema saznanjima L'Ekipa, već su uspostavljeni kontakti između baskijskog kluba i Poketina, koji se prethodno dovodio u vezu sa Mančester junajtedom i Totenhemom.

Atletik trenutno vodi Marselinjo, kojem ugovor ističe na kraju sezone i po svemu sudeći neće biti produžen, a Poketino je najveća želja na "San Mamesu" i baskijski klub će dati sve kako bi iskoristio gužvu u Parizu kako bi pridobio trofejnog stručnjaka.

I on je spreman da u ovim godinama trenerske karijere uđe u novi izazov u ne toliko velikom, ali dovoljno atraktivnom klubu.

Atletik je na tri kola pre kraja sezone na svega bod zaostatka od mesta koje vodi u evropska takmičenja, pa će od ishoda ove sezone verovatno i zavisiti Poketinova odluka.

Večeras Marselinjov tim gostuje u Granadi, kojoj je pobeda više nego neophodna u borbi za opstanak, a ukoliko verujete na golove u ovom meču, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,86 da će oba tima dati zatresti mrežu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke