Poketino produžio saradnju s Totenhemom

Autor: Beta Beta
petak 29.04.2016.
16:23
Izvor: Beta

Menadžer 'Pevaca' rekao je danas da je pristao da produži ugovor s tim fudbalskim klubom do 2021. godine.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

"To je laka odluka. Kada si srećan i kada osećaš ljubav ljudi i vidiš potencijal kluba, zašto menjati?", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

Totenhem se ove sezone bori s Lesterom za šampionsku titulu u Premijer ligi. Tri kola pre kraja klub iz severnog Londona je drugi na tabeli sa 69 bodova, a Lester ima sedam bodova više.

Ekipi Klaudija Ranijera je za svoju prvu titulu u Premijer ligi potrebno da osvoji tri boda, a prvu priliku imaće u nedelju na Old Trafordu protiv Mančester Junajteda.

"Imamo dobru atmosferu i mislim da u budućnosti možemo da napravimo velike stvari. Verujem u ovaj projekat i verujem u klub. Želim da ostanem ovde", rekao je Maurisio Poketino.

Britanski mediji su prethodnih dana naveli da je za Poketina zainteresovan Pari Sen Žermen,tj. da je Argentinac izrazio želju da se jednog dana vrati u 'grad svetlosti'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zigubigule
Friday, 29.04.2016
16:41

samooo jakooo TOTENHEM!!!!!!!!

avatar
The KING(guapo)
Friday, 29.04.2016
16:36

Uz Kontea i Klopa njega cenim,da razbucaju Murinja i Gvardiolu sledece sezone.

avatar
MANUTD
Friday, 29.04.2016
17:03

A sta bi sa pocetkom visegodisnje dominacije pod Murinjom, a o kojoj si pricao na kraju prosle sezone? Van Gal je trener Junajteda, ima vise trofeja nega ta trojica zajedno lol

avatar
mrancic
Friday, 29.04.2016
16:34

Pogrešio si. Kad niste sad osvojili titulu nikad nećete. Klub za borbu za LE Ova sezona je izuzetak

avatar
gaizka6
Friday, 29.04.2016
21:14

ne bih bio tako siguran. Ekipa Totenhema ima glavu i rep, miks talentovanih i iskusnih igrača i uz neke sitne korekcije biće opet jaka. Sve ostale ekipe će pretrpeti ozbiljne promene, promeniti nekoliko igrača, a svedoci smo da to nije lako uklopiti i posložiti. Plus se Totenhem oslanja na neke mladje igrače (Kane, Alli, Dier) koji mogu još dosta da napreduju.