Poklonite se gospodinu Mileru, Bajernov "poker"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.12.2021.
22:20
Izvor: Sportske.net

Genijalni Miler kod drugog gola, postigao još jedan...

AP Photo/Andreas Schaad
AP Photo/Andreas Schaad

Povezane vesti

Bajern iz Minhena nastavlja sa dobrim partijama u okviru Bundeslige.

Oni su danas savladali Volfsburg sa 4:0 (1:0) u okviru 17. kola Bundeslige i tako su se dodatno učvrstili na čelu tabele pomenutog takmičenja.

Već u sedmom minutu gol za domaćina, Gnabri je uspeo da se izbori za udarac sa 20 i kusur metara, šutirao je veoma jako, golman gostiju je odbio loptu koja završava tamo gde završava svaka odbijena lopta, u nogama Tomasa Milera koji pogađa za 1:0.
Gosti su mogli do ekspresnog izjednačenja, ali je udarac Veghosta zaustavio Nojer.

U nastavku Bajern završava posao veoma brzo. U 57. minutu bilo je 2:0, akcija posle neuspelog kornera, Sane je briljirao po desnoj strani, Miler je na kraju uposlio Upamekana koji pogađa glavom za 2:0.Milerov potez je nešto o čemu će se pričati, fantastična asistencija sa mnogo osećaja.

Samo dva minuta kasnije novi gol u mreži Volfsburga, i najlepši trenutak utakmice. Leroj Sane ovoga puta u glavnoj ulozi, namestio se, šutirao sa distance i pogodio na prelep način za 3:0.

Nije to bio kraj golovima u mreži "Vukova", kakav bi to dan bio da Levandovski ne postigne gol, a upravo je on zapečatio sudbinu gostiju.

Bajern je ovako uvećao prednost u odnosu na Borusiju iz Dortmunda na 9 bodova, ali ima i utakmicu više u ovom trenutku. Sa druge strane, Volfsburg je vezao i peti poraz u Bundesligi, pa su od borbe za Ligu šampiona stigli do borbe za goli život u ovom takmičenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke