"Pola Evrope" se otima oko Barsinog deteta

Autor: Boban Filipović
petak 19.05.2017.
16:29
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Lige šampiona za omladince ove sezone skrenuo je dosta pažnje na sebe, a mnogi klubovi se utrkuju da ga privole da nastavi svoj razvoj u njihovom taboru.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Barsin tinejdžer Đordi Mbula je zaludeo Evropu, međutim katalonski gigant bi ovog leta mogao da ostane bez svog bisera.

Izgleda da mu se ne dopada ideja da igra za Barsu B, a svestan je da u prvom timu neće da se naigra pored MSN trija.

U važećem ugovoru ima klauzulu o otkupu koja iznosi samo tri miliona evra, a vrbovanje od strane drugih klubova je več počelo.

Katalonski 'Sport' piše da Monako već neko vreme radi na tome da dovede oovog 18-godišnjeg napadača u svoje redove, a u trku su se uključili Borisuja Dortmund, Red Bul Lajpcig i Benfika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 19.05.2017
17:44

Tako su se borili i za El Hadadija. :)

avatar
Misosesic
Friday, 19.05.2017
17:12

I ponovo uprava Barse pravi katastrofalne greske prvo zbog klauzule a drugo zbog ne pruzanja sanse ovakvim igracima.Mesiji je pruzena sansa sa 18 godina Inijesti itd.Sada kao da se okrenula situacija Real daje sansu mladim igracima i pravi strasan tim a Barsa kupuje Gomese,Alkasere,Dinje i ostale umesto da pruzi sansu mladim talentima.

avatar
Brat Sergio Return_
Friday, 19.05.2017
16:33

Nije ni ovaj nista posebno. La Masija je izvikana samo skola i nista drugo. Izbacili su Iniestu, Xavija i Mesija i to je to, ali to je bilo prije 10 godina i vise. Nakon toga bas nista. Trenutno Real ima puno bolje mlade igrace i vise igraca izbacujemo koji su na neki nacin lideri u svojim timovima. Jaci smo u svemu od njih, Perez je shvatio da nema nista od onog sto je radio prije i poceo da ubacuje mlade nade Reala i daje im sansu. A najbolji pokazatelj toga je da recimo nasa druga postava moze bez problema da igra LS, toliko smo jaki sa njima.

avatar
audispirit
Friday, 19.05.2017
16:54

A inace u drugoj postavi, kao i u prvoj postavi Reala su sve igraci iz njihove skole? Ne lupaj!!! Imate Moratu i Karvahala koji se nisu proslavili u Realu, nego u Juventusu i Bajeru, tako da pojma ti nemas... Realova skola je 0!

avatar
Jebem vam sve!
Saturday, 20.05.2017
16:04

Decko ne lupaj Karvahal se proslavio u Bajeru? Haha pa on je sada mozda i najboilji desni bek na svetu i to u dresu Reala.

avatar
Choki
Friday, 19.05.2017
17:16

Najbolji pokazatelj toga da Perez radi isto sto i pre je upravo to, sto imate tako jaku drugu postavu. Koji su to igraci lideri u drugim timovima? Stvarno me zanima, ne zezam :)