Poluvreme - Barsa bolja, Liverpul mogao do gola

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.05.2019.
21:50
Izvor: Sportske.net

Barselona vodi nakon prvih 45 minuta utakmice.

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Ekipa Barselone nakon prvog poluvremena vodi sa 1:0 protiv Liverpula, a jedini strelac je bivši igrač Liverpula, Luis Suarez.

Obe ekipe su imale svoje šanse, ali moramo napomenuti da je Barselona bila nešto bolji rival i zasluženo vodi sa 1:0.

Jedini gol videli smo u 26. minutu utakmice kada je Alba sa leve strane poslao loptu Suarezu u kazneni prostor, a Urugvajac je bez velikih problema poslao loptu u mrežu.

Prethodno je Mesi imao jednu šansu za Barselonu, a Liverpul je napadao preko leve strane i Robertsona koji je bio solidan u prvom delu igre.

Najbolju šansu za goste propustio je Mane kada je iz izgledne šanse šutirao preko gola. 

Čekamo nastavak, očekujemo još više šansi nego u prvom poluvremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 01.05.2019
22:03

Nema pravo niko da kaze za Salaha da je one season wonder i te gluposti jer vidi se da voli velike utakmice, da se trudi i da utice na igru i bez golova i asistencija. Mane se po meni vise sali sa odbranom Barse, nego Mesi sa odbranom Liverupula. Mada je i Mesi do sada pokazao da je MESSI. Milner u onom duelu s Mesijom iz 43' je ispraznio bes koji u sebi drzi jos od onog cuvenog nutmega 2015, onog cuvenog Gvardiolinog hvatanja za glavu ;D. Za mene, kao neutralnog gledaoca zaista lepa utakmica za sad, a tek u drugom poluvremenu mislim da ce biti jos uzbudljivije. Barca zasluzeno vodi, napred Liverpul.

avatar
_mladen_
Wednesday, 01.05.2019
21:58

Liverpul bez napadaca, nadam se da ulazi Firmino u drugom poluvremenu i jos oslabljen bez Keite, plus kako je Rakitic prosao bez zutog posle onakvog starta, ja ne znam...

avatar
äxwell
Wednesday, 01.05.2019
21:53

Ne gledam cesto Barsu, ali razumjem zasto ih zovu padavicarima...Samo da Kljupers ne nasjeda na nista..Lvp odlican, mozda i bolji, ali opet momenat nepaznje donosi vodstvo..