POLUVREME - Bavarci miljenici sreće, Inter i Mančester siti blizu plasmana u polufinale

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.04.2023.
21:51
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u prvih 45 minuta - Bajern nešto bolji, ali nedovoljno.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta u Minhenu, Bajern i Mančester siti igraju veoma zanimljivu utakmicu, iako je 0:0. 

Dešavanja je i te kako bilo. 

Bajern je bio strpljiv, čekali su svoju šansu, i dočekali su je u 17. minutu meča. Tada je prošao kao brzi voz Sane po levoj strani, dobio loptu, izašao 1 na 1 sa Edersonom i šutirao pored gola. 

Samo par minuta kasnije crveni karton za Upamekana, kao poslednji igrač je zaustavio Halanda, ali je ubrzo dosuđen ofsajd, na njegovu sreću. 

Probao je Sane iz slobodnog udarca, tada je Ederson bio siguran, a onda je Gorecka poslao loptu visoko preko gola. 

I onda šok za Bavarce, činilo se da će sve biti gotovo. Igrao se 35. minut kada je Gundogan šutirao, Upamekano, koji je danas rešio da bude tragičar, udara loptu laktom, a sudija pokazuje na belu tačku. Haland nije pogodio, lopta je otišla preko prečke!

Par dobrih šansi do kraja, pokušaj Komana koji je odbranio Ederson, potom i Čupo Moting u dobroj šansi, uglavnom, očekujemo više napada Bavaraca u nastavku, samim tim i otvoreniji meč. 

Nakon prvih 45 minuta revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između Intera i Benfike na stadionu "Đuzepe Meaca" rezultat je 1:1. 

Što znači da je tim iz Milana mnogo bliže plasmanu u polufinalu, jer je u prvom meču odigranom u Lisabonu slavio sa 2:0. 

Domaći su poveli u 14 minutu sjajnim golom Nikola Barele, da bi nadu Benfiki da može do velikog preokreta vratio Frederik Aursnes u 38. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke