POLUVREME - Čelsi desetkovan, stativa "radi" za Siti, za sada bez golova na "Bridžu"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 05.01.2023.
21:48
Izvor: Sportske.net

Nadamo se efikasnijem nastavku.

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Početak meča je obeležen povredama Čelsijevih igrača. 

Prvo je Rahim Sterling morao već u petom minutu da napusti meč protiv bivšeg kluba, da bi desetak minuta kasnije i Pulišić morao van terena. 

Amerikanac je bio u sjajnoj šansi posle Havercovog pasa, ali je Stouns odlično intervenisao i tom prilikom povredio krilnog fudbalera Čelsija. Tako da su se Obamejang i mladi Čukvuemeka našli ranije od očekivanog na terenu. 

Preuzeli su "plavci" posed tokom meča, ali bez ozbiljnih šansi. U 32. minutu beležimo pokušaj Gundogana nakon odbitka, ali slab pokušaj Nemca. 

Haland je prvu veliku šansu imao na isteku 37. minutu. Norvežanin je primio pas Gundogana, ali u izglednoj šansi šutirao preko gola. Na drugoj strani videli smo opasan centaršut Ziješa, ali Ederson to sjajno čita u 41. minutu. Najbolju šansu smo videli pri kraju. 

Rezervista Čukvuemeka je pogodio stativu posle sjajnog šuta u 43. minutu, potom je sevnula kontra Sitija, ali šut De Brujnea završava u Kepinim rukama. Kanselo je imao još jednu šansu u pri kraju poluvremena, bezuspešno, ali se rasplamsalo pri kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke