POLUVREME - Četiri nule, šansu karijere propustio je Galeno!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.02.2024.
21:47
Izvor: Sportske.net

Neverovatna šansa...

EPA-EFE/ESTELA SILVA
EPA-EFE/ESTELA SILVA

Povezane vesti

Bez golova posle prvog poluvremena u Portu gde domaćin igra protiv Arsenala osminu finala Lige šampiona. 

Tvrdo je bilo u prvih deset minuta, igralo se uglavnom na sredini terena, ali je Arsenal bio taj koji je držao loptu u svom posedu. Pritisak gostiju na poslednju liniju odbrane Porta je bio čest, a onda velika šansa za domaćina. 

Igrao se 22. minut, navijači domaćina su već počeli da slave, a šansu karijere propustio je Galeno. On je prvo pogodio stativu, a posle odbijene lopte je promašio čitav gol, praktično je dve šanse u deliću sekunde stigao da promaši sa samo 10-ak metara od gola za veliko razočaranje na stadionu u Portu.

Arsenal će morati da zapne iz petnih žila da bi stigao do gola protivnika jer su svi pokušaji gostiju bili iz ne tako izrađenih akcija, pa je jasno da je Porto dobro pripremio ovaj meč kada se radi o defanzivi. Saliba je imao jedan pokušaj posle kornera, dobro je skočio, ali ni njegov udarac nije bio toliko blizu. 

Beležimo i šut Evanilsona posle pete Pepea, ali je golman Raja bio dobro postavljen. 

U Napulju takođe bez golova, gosti su daleko konkretniji rival i imali su više šuteva ka golu rivala, ali za sada nema dobre završnice niti završnog pasa od Ćavijevog tima. 

Jamal, Levandovski i Gundogan su bili igrači koji su pretili u prvom poluvremenu, ali sačekaćemo na gol u ovom duelu Napolija i Barselone. 

Upravo je Jamal bio najagilniji u prvom poluvremenu, ali definitivno junak ovih 45 minuta jeste Meret, golman domaćina. 

Sa druge strane, domaći bez ikakve ambicije da stignu do kaznenog prostora, izgledaju previše sporo i ne liče na šampiona Italije u ovom trenutku. 

Čekamo drugih 45 minuta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke