POLUVREME - Dosadno...

Autor: Nemanja Janošev
sreda 18.09.2024.
21:48
Izvor: Sportske.net

Tek jedan gol na četiri duela.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Bez golova u meču na "Etihadu" koji je verovatno i najveći derbi prvog kola Lige šampiona, Mančester siti ima blagu inicijativu, ali Inter igra sasvim dobro.

Mančester siti je bio nešto konkretniji u prvih desetak minuta, ali je nakon toga Inter imao par opasnih napada, Taremi i Tiram su uglavnom stvarali probleme odbrani Mančester sitija.

 Haland je prvi zapretio Interu, ali je Zomer lagano uhvatio loptu.
Ipak, u prvih 30 minuta bez prave šanse, Inter je spustio ritam i čekao svoju šansu, igrali su Italijani prilično pametno i Mančester siti nije bio tako prepoznatljiv. 

Stigli su nekako do šanse u 35. minutu kada je Haland šutirao, prilično traljavo, ali je lopta išla veoma blizu gola, a Zomer je ostao ukopan na pogrešnoj nozi. Na kraju, lopta prolazi pored stative. 

Pojačavao je Mančester siti u poslednjih sedam-osam minuta prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo, a valja napomenuti i da je Inter imao jedan pokušaj preko Tirama koji je završio pored gola. 

I jasno je da "građani" imaju kvalitetniji tim, ali disciplinovani Inter drži ovaj meč pod kontrolom, pitanje je samo da li mogu da izdrže svih 90 minuta.

U meču Seltika i Slovana iz Bratislave domaći vode rezultatom 1:0, a jedini gol smo videli u 17. minutu. 

Desio se iz prekida, korner je izveo Engels, Skejls je bio izuzetan u skoku i pogodio je mrežu golmana Takača. Uglavnom, domaći su dosta kvalitetniji rival bili u prvom poluvremenu, Slovan praktično da nije pripretio u Glazgovu.

U duelu Pari Sen Žermena i Đirone takođe nema golova. Gledamo meč u kojem domaćin dominira, ali osim poseda i nekoliko pokušaja sa distance, nisu uspeli da priprete golu Paola Gazanige. 

Peh za tim Luisa Enrikea desio se u 39. minutu kada je Mario Asensio doživeo povredu i umesto njega ušao je Rendal Kolo Muani.

Na "Jan Brejdel" stadionu između Briža i Borusije Dortmund je istovetan rezultat kao na "Parku prinčeva" i "Etihadu". Tek nekoliko solidnih napada domaćina, dok je u završnici prvog dela Karim Adejemi imao dobar prodor, ali on nije rezultirao udarcem ka golu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke