POLUVREME - "Građani" već u četvrtfinalu, u Madridu zvižduci!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.03.2024.
21:49
Izvor: Sportske.net

Mančester siti grabi ka četvrtfinalu, Real u problemu!

EPA-EFE/J.J. Guillen
EPA-EFE/J.J. Guillen

Povezane vesti

Posle rutinske pobede nad Kopenhagenom u prvoj utakmici (3:1) u Danskoj, ekipa Mančester sitija je već sada rešila pitanje plasmana u četvrtfinale. 

Prošlo je 45 minuta u prvom poluvremenu duela u Mančesteru, a ekipa Pepa Gvardiole vodi sa 3:1, odnosno sa 6:2 u ukupnom rezultatu. 

Prva dva gola su postignuta u prvih 10 minuta igre. 

Prvi u 5. minutu, tada je bio korner sa desne strane za Mančester siti, izveo ga je Hulijan Alvarez, na pravom mestu je bio Manuel Akanđi koji nogom pogađa gornji desni ugao za 1:0. 

Četiri minuta kasnije, još jedan gol u mreži "lavova", velika greška golmana Kopenhagena Grabare koji je ispustio loptu posle šuta Alvareza, rezultat je već bio 2:0.

Ipak, gosti su uspeli da smanje rezultat, postigli su gol i to posle fantastične akcije koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Vukao je loptu u kontri Elujunusi, odigrao do Oskarsona koji je vratio loptu petom Elujunusiju koji pogađa rutinski za 2:1

Poslednju reč u prvom poluvremenu je imao Mančester siti koji je stigao do još jednog gola i to preko Halanda na asistenciju Rodrija. 

U drugom meču solidna partija Lajpciga, imali su dve solidne šanse u Madridu na stadionu "Santjago Bernabeu", ali trenutno je 0:0. 

Openda je imao dve dobre šanse da postigne gol, ali je u oba slučaja lopta prošla pored gola. Pored toga, i Ćavi Simons je u finišu prvog dela igre šutirao, ali je Lunjin pokazao da je veoma raspoložen večeras. 

Uglavnom, Real bez nekih velikih šansi, možda ovde budemo gledali i neizvesnost do kraja utakmice jer je Real došao u Madrid sa prednošću od 1:0. 

Čulo se i par zvižduka na poluvremenu jer je Real Madrid odigrao baš loše...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak