POLUVREME - Jamalov prvenac u Ligi šampiona, Šeško muči Madriđane!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2024.
21:49
Izvor: Sportske.net

U terminu od 21 sat na programu su četiri utakmice prvog kola Lige šampiona.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Za razliku od prethodne večeri, ove su poluvremena utakmica drugog termina u Ligi šampiona bila zanimljiva i efikasna.

Monako u Kneževini odoleva Barseloni pošto je trenutni rezultat 1:1, mada imaće domaćin za čim da žali ukoliko ne napravi podvig.

Najviše zbog isključenja neopreznog Garsije zbog kojeg je Barsa ostala sa igračem manje od 11. minuta, pa je pet minuta kasnije Magnes Akliuše doveo Monako u vođstvo lepim udarcem unutar kaznenog prostora.

Na scenu je potom stupio i Lamin Jamal, najveća zvezda u usponu na svetu postigla je svoj prvenac u Ligi šampiona i to na sjajan način sa ivice kaznenog prostora.

Identičnim rezultatom završilo se i poluvreme u Madridu gde svoj meč igraju Atletiko i Lajpcig.

Nije dobro počelo po domaćina pošto je reprezentativac Slovenije Benjamin Šeško doveo "bikove" u vođstvo već u četvrtom minutu, ali je Antoan Grizman posle asistencije Ljorentea uspeo da poravna rezultat pre odlaska na odmor.

Brest bi svoj debitantski nastup u Ligi šampiona mogao da kruniše osvojenim bodom jer je protiv Šturma trenutno rezultat 1:1.

"Pirati" su prinuđeni da kao domaćini u Ligi šampiona igraju u Genganu, ali to nije smetalo Ugu Magnetiju da postigne vodeći i istorijski pogodak za Brest.

U samom finišu poluvremena, Austrijanci su poravnali autogolom Fernandeša.

U susretu Atalante i Arsenala, zanimljivo, još uvek nema pogodaka, mada je gost iz Londona imao ozbiljnu priliku preko Sake početkom meča kada je dobro intervenisao Karneseki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke