Poluvreme - Liverpul uzalud bolji, Bajern u minusu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.02.2022.
21:48
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo i u Salcburgu, i u Milanu!

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta u Milanu i Salcburgu videli smo samo jedan gol i to u meču Salcburga i Bajerna gde domaćin vodi. Evo i šta se dešavalo do sada u današnjim mečevima Lige šampiona. 

Inter - Liverpul 0:0

U prvih 45 minuta bez golova, Liverpul je nešto više napadački orijentisan, dok je Inter imao najbolju šansu na meču. 

Klop je sve iznenadio sa Eliotom od starta utakmice, radi se o najmlađem igraču u istoriji Liverpulovih učešća u Ligi šampiona (ima samo 18 godina), a možemo reći da se solidno snašao u prvih 45 minuta. 

Tijago Alkantara je imao jedan šut u prvih deset minuta, potom je Mane propustio šansu glavom, da bi na drugoj strani u 16. minutu viđena najbolja šansa, tada je Perišić ubacio loptu u kazneni prostor sa leve strane, tamo je bio Čalhanoglu, šutirao je i pogodio prečku iskosa sa leve strane. 

U nastavku je Mane ponovo bio u prilici kada je pokušao "makazice", ali promene rezultata i dalje nema. 

Liverpul nešto bolji, ali za sada, uzalud. 

Salcburg - Bajern 1:0

Veliki problem za Salcburg već na startu utakmice, u 12. minutu se povredio Okafor, morao je da ga zameni Čikvubuike Adamu, ispostavilo se da je to ispalo sjajno po domaće jer je upravo rezervista doneo prednost domaćem timu. 

Igrao se 21. minut kada je dobro išla lopta kod igrača Salcburga, Adamu je bio na pravom mestu iuspeo je da smesti loptu u mrežu.

U 24. minutu austrijski predstavnik je mogao do 2:0, ali je Ulrajh krajnjim naporom uspeo da odbrani udarac Arosona levom nogom sa nekih 10-ak metara. 

Veliku šansu Bajern je imao u 30. minutu kada je Sane pucao iz kaznenog prostora, ali je lopta prošla pored gola. 

Salcburg opasan posle prvih 45 minuta, Bajern će tek biti, u to nema sumnje. Uglavnom, biće uzbudljivo u drugom poluvremenu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke