Poluvreme - Povreda za povredom, briljira Ter Štegen!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.05.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Nakon prvih 45 minuta golova nema na stadionu Nou Kamp.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Veliki derbi koji bi mogao da odluči šampiona Španije se uveliko igra, a na poluvremenu je rezultat 0:0 u duelu Barselone i Atletiko Madrida. 

U desetom minutu šansa iz slobodnog udarca za Luisa Suareza, tada je Ter Štegen dobro stajao i odbranio mu šut bez nekih velikih problema. Atletiko je ponovo imao dobar napad kada je Lengle praktično spasio svoj tim nakon pokušaja Koree. 

Prethodno je zbog povrede Lemar morao van terena, u pitanju je povreda članka, a umesto njega je ušao Saul. 

Pike i Suarez su imali nekoliko jakih duela, ali su najjači imali Savić i Buskets nakon čega je fudbaler Barselone morao van terena. Vratio se, ali je ubrzo napustio teren, umesto njega je ušao Ilaiš Kouruma Moriba. 

U poslednjoj trećini prvog poluvremena Atletiko je dominirao, ali nije postigao gol, prvo je šansu imao Ljorente kada je Ter Štegen odbranio, a onda je i Suarez pokušao iz teške situacije i nije uspeo. 

U 37. minutu nova odbrana Ter Štegena koji je rastao u junaka Barselone u prvom poluvremenu, tada je Karasku odbranio udarac na briljantan način. 

Barsa je imala svoju šansu, Mesi je sve sam uradio, izborio se za udarac, ali je lopta prohujala pored gola. 

Uglavnom, bez golova na poluvremenu, Nemac briljira na golu Barselone, videćemo da li će se nešto promeniti do kraja meča. Simeone je bio veoma ljut na završnicu svog tima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke