​POLUVREME - Real ubedljiv, Barsa za sada bez odgovora!

Autor: Stefan Matić
subota 10.04.2021.
21:47
Izvor: Sportske.net

Mogu li Mesi i saigrači do prve prave šanse u drugom delu igre.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Barselona je ozbiljnije pripretila preko odličnog prolaska Albe sa leve strane, ipak centaršut beka prolazi kroz ceo šesnaesterac.

Videli smo i pokušaj Mesijeve asistencije prema Dembeleu, Francuz je tek "očešao" loptu glavom. A onda je usledio Realov period dominacije koji su Madriđani znali da iskoriste. 

Valverde je neverovatnim sprintom prešao većinu terena, Urugvajac nalazi Vaskeza a Španac upošljava Benzemu koji petom donosi prednost domaćinu. Igrao se 13. minut.

Francuz je imao i jedan neslavni pokušaj iz slobodnog udarca. I Vinisijus je potvrdio da je u formi. Brazilac je imao neverovatan solo prodor koji je rezultovao slobodnim udarcem za Madriđane tek ispred 16 metara. Ovog puta Kros preuzima odgovornost, lopta se odbija od Desta, pogađa Albu i završava iza Ter Štegena. 2:0 u 28. minutu. 

Madriđani su mogli i do 3:0. Ponovo Valverde, Urugvajac pogađa tek stativu, Vaskez nije mogao da dođe do gola iz odbitka. 

Barsa je mogla do gola iz kornera, ipak pokušaj Mesija završava na samom okviru gola. Ubrzo još jedan korner i sjajna odbrana Kurtoe posle još jednog šuta Argentinca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke