POLUVREME - Sjajan torinski derbi, četiri gola, Srbi dele asistencije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2023.
21:36
Izvor: Sportske.net

Čekamo da i Vlahović proradi...

Juventus FC
Juventus FC

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta Juventus - Torino 2:2!

Torino je poveo već u drugom minutu! Sve se dogodilo posle kornera sa desne strane, kada je Bonđorno zahvatio loptu glavom, ona je zatim u petercu stigla do Karamoa koji je potpuno neometan savladao golmana Ščešnjija. Nije bilo ofsajd pozicije kako se u prvom trenutku učinilo jer je Vlahović ostao ispred Karamoa - 0:1.

Na drugoj strani prva uzbuđenja u devetom minutu kada je Kostić protutnjao po levoj strani, na ivici kaznenog prostora je pao posle kontakta sa Singom, ali za sudiju to nije bio prekršaj.

To je bila najava bolje igre Juventusa, a Kostić je sve više problema pravio odbrani Torina. Tako je bilo i u 16. minutu kada je ponovo Kostić centrirao sa leve strane, Vlahović nije uspeo da zahvati tu loptu, ali jeste Kvadrado koji iskosa sa desne strane uspeva da savlada Vanju Milinković-Savića - 1:1.

Usledilo je zatim zatišje i mirniji period igre, da bi u 32. minutu Vlahović prvi put opasno pripretio golu Milinković-Savića, ali je naš reprezentativni čuvar mreže izašao kao pobednik.

Ali, preti ponovo i Torino, pogotovo u 39. minutu kada je Rodrigez centrirao u kazneni prostor, Sanabrija je zahvatio loptu glavom, a Šćešnji je uspeo da je izbije u korner.

A ako Rodrigezova asistencija nije bila dovoljno dobra za Sanabriju, ona koju mu je uputio Ivan Ilić sa leve strane je imala više efekta, Sanabrija je ovoga puta uspeo da nađe put do mreže i od 43. minuta Torino je po drugi put poveo - 1:2.

Ali, do poluvremena je Juve ponovo uspeo da izjednači. Di Marija je odlično izveo korner, Danilo je bio najviši u skoku, a lopta se od stative odbila iza gol-linije - 2:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke