Poluvreme - Sudija u centru pažnje, Atalanta žestoko oštećena!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 24.02.2021.
21:49
Izvor: Sportske.net

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Prvo poluvreme utakmice između Atalante i Real Madrida u prvom meču osmine finala Lige šampiona završeno je bez golova, ali daleko od toga da nije bilo uzbuđenja.

Prvo veće uzbuđenje na meču bilo je u 17. minutu kada je faul Frojlera nad Mendijem, zbog čega je glavni sudija meča pokazao direktan crveni karton.

Usledila je konsultacija VAR-a, koja je potvrdila odluku glavnog arbitra Štilera.

Iz slobodnog udarca gol domaćih nije bio ugrožen pošto je Isko pogodio živi zid, a zatim Marko Asensio šutirao visoko preko gola nakon odbitka.

Ni Real nije imao previše razloga za zadovoljstvo kada je u 23. minutu Kazemiro dobio žuti karton, zbog čega neće moći da igra u revanšu za tri nedelje.

Real je nakon promene konstelacija snaga na terenu više napadao, a solidan prodor imao je Naćo u 25. minutu, ali mu završnica nije bila najblistavija.

Solidan pokušaj krajem prvog poluvremena imao je Isko, a već u narednom napadu i Luka Modrić, ali je lopta otišla preko gola.

Još bolje je probao Vinisijus, ali je lopta posle odbitka završila u korneru.

Uzvratio je Luis Murijel na drugoj strani, ali je lopta posle njegovog udarca završila pored gola.

Mogao je Real da dođe do vođstva u prvom minutu nadoknade, ali su se domaći ponovo odbranili.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Šicko
Thursday, 25.02.2021
00:29

Obratite paznju igranje rukom Mendya na pocetku akcije koja je dovela do crvenog https://giphy.com/gifs/JPwzptoeBDNfZcOX9T

avatar
Badr®Hari
Wednesday, 24.02.2021
21:52

Odavno smo apsolvirali komparaciju prideva jadno: jadnije, najjadnije, Realove pljačke sudijama u LŠ. Za ono Kazemiro ne bi dobio ni žuti karton, al' zato Atalanta od 17. minuta sa igračem manje + nesviran čist penal za Atalantu. A tek je prošlo prvih 45 minuta... 😂