Lukaku nacrnio Tuhela Italijanima, Englezi osetili podvalu!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 30.12.2021.
20:56
Izvor: Sportske.net

Svestan da je bio voljen na "Meaci".

 EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku pokajao se zbog ne baš lepog rastanka sa navijačima Intera, kluba čiji je bio važan deo u osvajanju ovogodišnjeg Skudeta.

Lukaku je letos napustio Italiju i vratio se u Englesku gde je zadužio dres Čelsija, a u intervjuu za Skaj Italiju poručio je će se jednog dana vratiti u Milano.

"Ono što se dogodilo prošlog leta nije trebalo da bude na onakav način. Želim da se izvinim navijačima. Verujem da ću se jednog dana vratiti i ponovo pobeđivati u dresu Intera. Volim Italiju i neću zaboraviti kako su navijači dočekali mene i moju porodicu", poručio je Lukaku, strelac gola u sinoćnjem remiju Čelsija i Brajtona.

Belgijanac se sredinom avgusta vratio u Čelsi što je izazvalo veliki bes i nezadovoljstvo navijača Intera. Navijači "Neroazura" su mu najviše zamerili na novcu smatrajući da je poput ostalih fudbalera koji samo jure za parama. Čak su i napravili mural Lukakua na stadionu "Đuzepe Meaca", koji su potom uništili.

Ipak, robusni napadač nije srećan zbog saradnje sa Tomasom Tuhelom, čiji sistem rada mu očigledno nije najpribližniji, pa možda u tome treba traži nostalgiju za Interom.

"Fizički sam dobro, ali nisam zadovoljan situacijom u Čelsiju. Tuhel je odabrao da igra u potpuno drugom sistemu, ali ne odustajem, profesionalac sam. Nisam srećan, ali ne mogu da odustanem", rekao je Lukaku, koji je u poslednja četiri dana postigao dva gola i nagovestio povratak u formu koja ga je krasila veći deo ove godine.

Engleski mediji navode da je Lukaku ovaj intervju dao pre tri nedelje, pre golova protiv Aston Vile i Brajtona i da je svakako sada dosta zadovoljniji nego tada, mada ne žele da poreknu da su ovo fudbalerove reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke