Pomračenje uma Kjerana Tripijea, kad Njukasl "časti", Everton beži iz opasne zone!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 07.12.2023.
22:33
Izvor: Sportske.net

Pomračenje uma Kjerana Tripijea, Everton preko "svraka" pobegao na sigurno.

AP Photo/Jon Super
AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Evertona savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Njukasla rezultatom 3:0 u okviru 15. kola engleske Premijer lige.

Meč je obeležilo očajno izdanje Kirana Tripijea koji je sa svoje dve greške praktično poklonio pobedu "karamelama" koje su izbegle van opasne zone.

Ekipa Šona Dajča odigrala je sjajan meč, pa je tako posle udarca Almirona zapretila preko Kalver-Luina i Meknila, dok je na drugoj strani udarac Isaka otišao pored leve stative.

Raspoložen je bio Kalver-Luin, te je u dva navrata bio opasnost po "svrake", da bi u razmaku od samo sedam minuta, Tripije svojim identičnim greškama praktično poklonio pobedu "karamelama".

Njegovu nesmotrenost iskoristio je prvo Dvajt Meknil u 79. minutu, da bi sedam minuta kasnije isto učinio i Abdulaje Dukure posle dodavanja Herisona.

U međuvremenu, udarac Almirona otišao je preko gola, nakon drugog pogotka, Njukasl je imao obećavajuću situaciju i prilikom pokušaja Isaka, ali se Everton uspešno odbranio i na kraju stigao i do trećeg gola u šestom minutu nadoknade vremena zahvaljujući Betu.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke