Ponašanje Brazilca koje Laporta ne sme da toleriše, agent javno zaratio sa Ćavijem!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.05.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Podigla se frka u Barseloni.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Napadač Barselone Vitor Roke prolazi kroz težak period i ne može da shvati zbog čega ne dobija minutažu kod Ćavija Ernandesa.

Njegov agent, inače veoma poznat u katalonskoj javnosti - Andre Kari, digao je glas protiv Barselone. Kari je bio bivši šef skauting službe za Južnu Ameriku, zajedno sa bivšim predsednikom Bartomeuom realizovao je brojne sumnjive transfere, a njegove brojne malverzacije na "Kamp nou" pogledajte OVDE.

Kari je sada žestoko isprozivao Ćavija zbog toga što ne primećuje Vitora Rokea, koga je Barselona zimus platila 30 miliona i može da naraste obeštećenje i do 40 miliona.

"Mi smo izabrali Barselonu zato što Roke voli Barsu, iako su nam drugi klubovi nudili duplo više para. Ako ne pronađemo soluciju, moraćemo da pronađemo drugi klub. Ćavi nikada nije razgovarao sa njim i ne mogu da razumem ovu situaciju i mislim da ovo nije dobro ni za jednu stranu. Rekao sam Rokeu da radi naporno i da čeka svoju šansu, ali usput sam video veliki broj utakmica na kojima je morao da dobije minute, a nije. Odigrao je tek nešto više od 300 minuta, dao je dva gola, a ako se pogleda učinak po provedenim minutima, onda je imao najbolji golgeterski učinak. Ćavi daje minute Ferminu, Kubarsiju i Jamalu, ali Roke nije dobio uopšte i to je neojašnjivo", rekao je Andre Kari.

On je takođe istakao da je razgovarao sa sportskim direktorom Dekom i da pozajmica nije opcija.

"Već smo obavili razgovore, i poručio sam da pozajmica nije opcija. To nije dobro rešenje za mlade igrače. Umesto da Barselona pomaže takvim igračima, ona ih ubija. Ako neće imati minute, onda ćemo pronaći drugi klub. Pogledajte samo šta je Real uradio sa Vinisijusom. Bilo je potrebno više od dve godine da ga istrpe, a u Barseloni je posle dva meseca nastao već takav haos oko Rokea. Verujem da ćemo sesti sa Dekom i Laportom i da ćemo pronaći najbolje rešenje", istakao je Andre Kari. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke