Ponuda Ibrahimoviću, "Dođi na mesto najvećeg Zvezdinog uspeha"

Autor: Boris Jovanović
subota 23.04.2022.
09:03
Izvor: Sportske.net

Naravno da je nemoguća misija, ali bi ovaj klub lepo bilo videti u Seriji A...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Naravno u pitanju je nerealna ponuda, ali postoji. 

Nekadašnji prvoligaš Bari se vraća u Seriju B, zanimljivo vlasnik kluba je isti kao Napoliju, Aurelio DiLaurentis. Njegov sin Luiđi je predsednik "Galeta", on bi na Svetom Nikoli želeo da vidi Ibru.

Nude mu kapitensku traku i da bude najbolje plaćeni igrač ekipe. 

Naravno, sve je u domenu fantastike iako je trener ekipe sa stadiona "San Nikola", Mišele Minjani rekao da će konsultovati Piolija kako da trenira jednu takvu zvezdu.

Bari ima velike ambicije naredne sezone, pokušaće da napadne povratak u Seriju A, ove godine su dominirali, ali očekuju pojačanja, ne samo iz Napolija na pozajmicu, već i ostalih većih klubova. Navijači su se vratili, mnogi bi voleli da vide ovaj tim u eliti, upravo zbog punog stadiona i vatrene atmosfere.

Prvo mesto u trećoj ligi nije neočekivano, na kraju krajeva "Petlovi" imaju nekoliko igrača sa prvoligaškim iskustvom u timu. Poslednji put su igrali u Seriji A pre 12 godina, sezona 2010-2011, u leto 2009. ih je u elitu uveo Antonio Konte. Pre par godina nakon bankrota su bili među amaterima...

Inače, na mečeve Serije C možete se kladiti na AdmiralBet, na sve tri grupe, za ovaj vikend izdvojićemo pobedu Padove protiv Virtus Verone, Peskara bi trebalo da dobije Imoleze, a igra se derbi između Barija i Palerma, pobeda ili remi uz malo golova je najbolja opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke