Ponuda za Vlahovića , keš plus "kusur" za Juventus, ima li razloga za brigu oko "Pipa" Kostića!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.03.2023.
09:55
Izvor: Sportske.net

Nove glasine o transferu fantastičnog Srbina...

Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images
Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images

Povezane vesti

Dušan Vlahović je stigao do nova dva gola ove sezone, doneo je Srbiji pobedu u Podgorici, što je propraćeno ovacijama u medijima naklonjenim Juventusu na Apeninima.

Odatle je stigla vest da Bajern hoće Srbina, pouzdani izvori potvrdili su da je Tuhel dao zeleno svetlo. Navodno, Bavarci nude 35 miliona i Gnabrija za Srbina. Juve bi eventualno pristao na Sanea ili svog bivšeg igrača Komana, no, za sada je sve u domenu ispipavanja pulsa.

Teško da Juventus može da nađe zamenu za svog daleko najboljeg napadača, pa je pitanje i pored svega što se dešava u klubu i ne baš sjajnih finansija da će pristati da pregovaraju.

Kada je Filip Kostić u pitanju, biće takođe ponuda, on igra odlično, najbolji je asistent Juventusa, opravdao je uloženi novac. Juve bi mogao solidno da zaradi na Srbinu, no, čini se da nemaju nameru o tome da razgovaraju.

Ono što ih više brine je povreda "Pipa", kako ga zovu u Italiji. Filip je preskočio utakmicu protiv Crnogoraca, spekulisalo se da je reč o nezadovoljstvu zbog trake, ali je selektor Stojković to demantovao.

O tome možete više čitati OVDE, ono što je važnije je da, kako saznajemo, povreda nije teže prirode, da će biti podvrgnut pregledima sutra u Torinu, da možda ni Alegri neće rizikovati za vikend protiv Verone, kako bi dozvolio Kostiću da se oporavi.

U Italiji ističu da se sinoć videlo koliko je Kostić bitan za Srbiju, ali navijače Juventusa raduje što je Vlahović i bez svog glavnog asistenta u Juventusu pogodio dva puta mrežu.

Juve dočekuje Veronu za vikend, tek u maju će saznati sudbinu 15 oduzetih bodova, i da li će kazna biti smanjena (što bi povećalo šanse u borbi za Ligu šampiona) ili čak povećana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke