Popodnevni bonus tiket kao šećer, AdmiralBet ima i Mesija!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.03.2023.
11:33
Izvor: Sportske.net

Spakovali smo jedan popodne, dok čekate večerašnje derbije!

Povezane vesti

Nedelja popodne će proteći u čekanju večernjeg "El Klasika" i "Derbija Italije", spremili smo vam odličan tiket, upleli i Mesija u celu priči.

Ali da krenemo od gostovanja Kristal Palasa Arsenalu. Dok je Patrik Vieira igrao, "Guneri" su bili na "Hajberiju", od njegovih dana nisu osvojili titulu, ali šansa je sada. Ovo je meč koji moraju da dobiju, na ruku im ide što su "Orlovi" neefikasni, mesec dana nisu dali gol. Ne primaju mnogo pogodaka, ali od kada je Vieira na klupi, gol protiv Arsenala nisu videli. Teško da će njegova smena par dana pred meč nešto promeniti. Pobeda lidera bez primljenog gola je očekivana, s obzirom na nevolje protivnika sa juga grada.

Napoli je u četvrtfinalu Lige šampiona, titula je već obezbeđena, jedino ako odustanu od takmičenja neće biti prvaci. To im omogućava da igraju komotnije, Spaleti ne rotira, nema potrebe, ima izostanke u odbrani i to je šansa da Torino postigne gol. Dali su ga jesenas pod Vezuvom u pobedi lidera od 3:1. I sami znate da je Napoli ofanzivna mašina, Osimhen i "Kviča" su i dalje rebus za celu Evropu. "Bikovi" su na drugoj strani vezali dve pobede nakon neuspeha u gradskom derbiju sa Juventusom, jure Evropu posle mnogo godina, neće kalkulisati.

Fener gostuje na turskoj rivijeri u Alanji, ni ove godine najverovatnije neće biti prvaci, Galata je odmakla. Ali i dalje imaju šansu, jurišaće na pobedu protiv "Narandžastih, ekipe koja po tradiciji igra bolje kod kuće. Alanja je efikasna, ima sjajan napadački kvartet, odbrana je mnogo slabija. Golovi pljušte kada igraju ovi timovi, zimus su se sastali i u prijateljskom meču (Fener je bio na pripremama na toplom primorju), videli smo šest golova. Očekujemo vatromet...

I na kraju Mesi.

Hoće li dati gol Renu? 

Ako nastavi kao u poslednje vreme na "Parku Prinčeva" (dao gol na svakoj utakmici kod kuće od druge polovine januara) vreme je da u trećem meču (imao dve asistencije) protiv Rena konačno zatrese mrežu Bretanjaca u prvenstvu.

Način znate, odete na AdmiralBet, u dnu strane piše "tiket", kliknite i pred vama će biti bonus tiketi. Broj ovog popodnevnog je +631, kvota uvećanam kao što vidite na preko 30.

Pa izvolite i srećno!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak