Portugalac menja Big Sema?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 28.03.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net

Portugalski strateg mogao bi da preuzme klubu Evertona od iskusnog stručnjaka.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Sem Olardajs je u prvom delu sezone preuzeo Everton od Ronalda Kumana, nakon očajnih partija "Karamela" pod palicom Ronalda Kumana.

Uprkos velikim ulaganjima, Holanđanin nije uspeo da izvede ekipu na pravi put, dobio je "šut kartu", a na njegovo mesto seo je čovek koji najbolje zna da razdrma ekipe u Premijer ligi, popularni "Big Sem".

Ipak, iako je papreno plaćen, spekuliše se i do šest miliona evra po sezoni, Olardajs bi mogao da napusti ekipu po završetku sezone.

Uprava traži dugoročnije rešenje, ambicije vlasnika Moširija su evropska takmičenja, pa čak i borba za Ligu šampiona, pa je tako vrlo moguće da ćemo naredne sezone na klupi tima sa "Gudisona" gledati novog stručnjaka.

Prema pisanju engleskih medija, u prvi plan da nasledi Olardajsa na mestu šefa struke Evertona, izbio je trener Šahtjora iz Donjecka Paulo Fonseka.

Portugalac rođen u Mozambiku, beleži dobre rezultate sa Šahtjorom ove sezone, domogao se i osmine finala Lige šampiona, a nalazi se na radaru i Pari sen Žermena.

U Evertonu veruju da je Fonseka pravi čovek za njih, neko ko bi mogao da ostvari sjajnu saradnju sa brojnim mladim igračima koji su u klubu, pa ostaje da se vidi da li će morati sa Pari sen Žermenom da se bore za njegov potpis.

U slučaju da "Sveci" zagrizu, teško da će Everton uspeti da ga privoli u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke