Posle Crvene zvezde i Lige šampiona - peta liga? Evo i zbog čega!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.01.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Presudili su lični razlozi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde neće po dobrom pamtiti Žandera.

Brazilac je posle loše polusezone postao i tragičar u Atini gde je skrivio penal, a ubrzo nakon toga je raskinuo ugovor sa srpskim šampionom.

Potom je načinio iznenađujući korak u karijeri pošto je potpisao ugovor sa Inter de Limeirom, petoligašem iz Brazila.

"Činjenica da imam dete ovde je imala težinu u odluci. Tako da sam razmislio kada je ponuda Intera došla ka meni. A nedavno, pre nego što sam potpisao za Inter, došla mi je ponuda sa kojom bih mogao da se vratim u evropski fudbal. Ali, razgovarao sam sa porodicom i rekao da želim da se vratim u Brazil, na nacionalnu scenu, u brazilski fudbal", kazao je Žander za Globoesporte.

"Ništa bolje nisam mogao da uradim nego da prihvatim ovu ponudu. Ovaj projekat sam proučio dobro pre nego što sam došao. Video sam da je Inter igrao dobro u Paulisti prošle godine. Dobio sam dobru ponudu. Nije to najbolji klub, ali je dobro organizovan. Tako da je to sve, pored mog sina, uticalo da se vratim u Brazil", kazao je 32-godišnji fudbaler koji je tokom evropske karijere nastupao za klubove iz Portugala i sa Kipra odakle je na leto 2019. godine pojačao beogradske "crveno-bele".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke