Posle Dmitrovića, i Rajković primio evrogol, Majorka opet bez pobede!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Majorka i dalje ima samo jednu pobedu od početka sezone.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

U senci večerašnjih utakmica pezog kola Lige šampiona, Majorka i Kadiz su večeras odigrali zaostalu utakmicu 13. kola španske La Lige.

Pobednika nije bilo, meč je završen rezultatom 1:1, pa su i jedni i drugi zadržali svoje pozicije na tabeli. Kadiz je na šesnaestoj poziciji sa 11 bodova, a Majorka je odmah iza njega sa bodom manje.

Gosti su poveli već u 12. minutu meča, golom Rubena Alkaraza iz slobodnog udarca. On je sa oko 24-25 metara poslao neodbranjivi projektil pod prečku, pa srpski reprezentativni golman Predrag Rajković ništa nije mogao da učini - 0:1. Pravi evrogol, a nešto slično je večeras doživeo i Marko Dmitrović tokom utakmice Lige šampiona između Sevilje i PSV-a, kada je Salibari izveo majstoriju.

Na odgovor domaćeg tima čekalo se do pred sam kraj prvog poluvremena kada je posle centaršuta Mafea sa desne strane, Prats udarcem glavom poslao loptu u desni ugao gola gostiju - 1:1.

Imao je Rajković i jedno kiks istrčavanje nešto kasnije, ali gosti to nisu uspeli da kazne.

U nastavku bez promene rezultata, pa Majorka i posle 14 odigranih utakmica ima samo jednu pobedu, uz sedam remija i šest poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke