Posle Granade i Aspasa, red je da i Hetafe ispoštuje tradiciju za kvotu 2,28

Autor: Milovan Longinov
subota 24.02.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Još jedna negativna tradicija...

EPA-EFE/Borja Sanchez-Trillo
EPA-EFE/Borja Sanchez-Trillo

Povezane vesti

Ne znamo da li se sećate, ali u proteklom periodu pisali smo o Barsinoj tradiciji protiv Granade, kao i o tome kako su Katalonci omiljena žrtva Jaga Aspasa.

Granada je ostala neporažena na "Monžuiku", dok je Aspas i 11. put zatresao mrežu Barse i napunio vaše džepove, a sada je na redu - Hetafe. 

Još jedna negativna tradicija Ćavija Alonsa upravo je tvrdi, dosadni i defanzivni "udarački" orkestar Hosea Bordalasa. 

Verovali ili ne, na poslednje četiri utakmice Barselona je postigla samo JEDAN gol protiv Hetafea, doduše nije primila nijedan, ali su čak tri meča završena bez golova - 0:0. 

Doduše, sva tri rezultata 0:0 pala su na "Alfonso Perezu" u predgrađu Madrida, dok je Ćavi u jedinom susretu kao trener na domaćem terenu pobedio Hetafe - 1:0, 22. januara 2023. godine, kada je strelac bio Pedri.

Sada se postavlja veliko pitanje da li će ranjiva Barselona nastaviti da prima golove i protiv Hetafea, ili će nastaviti tradiciju tvrdih susreta sa današnjim rivalom? 

Ako nas pitate, možda je najbolji tip 1&0-3, jer je kvota u AdmiralBetu čak 2,28, jer teško da baš može da bude četiri gola, a opet, Barsa ima kvalitet i mora i želi da se osveti Hetafeu za sve one "batine" u prvom delu sezone i krajem prošle. 

Utakmica Barselona - Hetafe na programu je u 16.15. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke